Avsluta sommaren med smakrika nikotinpåsar

Hösten närmar sig och även om solen kanske håller sig kvar ett tag kommer kylan bli allt mer påtaglig för varje dag som går. Under årets alla högtider kan det vara roligt att variera smaker på nikotinpåsar, precis som man varierar kläder beroende på årstid. Under sommaren önskar man något lätt och svalkande, medan hösten och vintern får en att vilja ha något mjukare och djupare.

Vi har samlat våra favoriter inför hösten för att du ska kunna hitta nya smaker som du kan ta med er överallt, vare sig ni spenderar dagarna hemma, på vägen eller på jobbet. Läs vidare för att ta del av höstens bästa smaker av nicopods!

White Fox Slim

Känn den fräscha och rena smaken av grön mynta som framställts av dess naturliga eteriska oljor. Med White Fox Slim All White Portion får du en smak av välbalanserad fruktighet tillsammans med uppfriskande mint. De små nikotinpåsarna är perfekta för att inte synas under läppen. Det här är en produkt för den vana användaren då den har en nikotinhalt på 16 mg/g.

OrangeMan Apple Wintergreen – Xtreme

Märket OrangeMan bjuder på en av höstens bästa smaker – äpple och vaktelbär. Du får en fräsch men ändå mustig smak och precis som alla andra nikotinpåsar är produkten helt vit och kommer därmed inte fläcka dina tänder. Lägg en påse under läppen och koppla av en stund. Njut av att stunden och känn in den nya årstiden. Det här är en given smak inför hösten!

Vont Juicy Berry

Vont har precis lanserat sina tobaksfria nikotinpåsar och här pratar vi smaksensationer! Deras Juicy Berry kommer i en lite mindre variant av portionsstorlek och har en fräsch smak och ljumna bär. Förläng känslan av sommaren med den är produkten. En fräsch sensation som har en given plats för frukt- och bärälskaren.

Hösten närmar sig och även om solen kanske håller sig kvar ett tag kommer kylan bli allt mer påtaglig för varje dag som går. Under årets alla högtider kan det vara roligt att variera smaker på nikotinpåsar, precis som man varierar kläder beroende på årstid. Under sommaren önskar man något lätt och svalkande, medan hösten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *